nybjtp

Introduktion til tætte samleskinnekanaler

Tætte samleskinner er et alternativ til traditionelle kabler til transmission af elektricitet og består af kobberrækker, skaller osv. Hver kobberrække er pakket ind med et isolerende medium, og hver kobberrække er tæt pakket sammen til en trefaset fire -leder eller trefaset femtrådsleder, og skallen er generelt jordet.Den tætte samleskinne er fastgjort af en højstyrke metalskal, som kan modstå store elektrodynamiske stød og har en stærk dynamisk og termisk stabilitet.

nyheder 1

(busbane i lige længde)

nyheder 2

(T-bøjning gennem busbane)

Tæt samleskinnespænding til 400 V, nominel arbejdsstrøm på 250 ~ 6300 A. Tæt samleskinneinstallation af elektrisk udstyr kan ske direkte fra transformeren til lavspændingsfordelingsskabet, men også fra lavspændingsskabet direkte til distributionssystemet som en distributionsstamledning.Samleskinne har fordelene ved lille størrelse, kompakt struktur, stor transmissionsstrøm og bekvem vedligeholdelse.Kort sagt, de spiller en rolle i kraftoverførsel i forsynings- og distributionsudstyr i industri- og minedrift, virksomheder og højhuse.Ved montering skal det sikres, at det tætte samleskinnekar kan bruges normalt efter monteringen, og at der ikke opstår andre fejl.

nyheder 3

(Scenebilleder)

nyheder 4

(Scenebilleder)

Samleskinnesystem er en effektiv strømfordelingsenhed, specielt tilpasset behovene i højere og højere bygninger og storskala fabrikker økonomisk og rimelig ledningsføring.Moderne højhuse og store værksteder kræver enorme mængder elektrisk energi, og de hundredvis af ampere kraftig strøm, der skal til for at klare denne enorme belastning, kræver brug af sikkert og pålideligt transmissionsudstyr, og samleskinnesystemer er et godt valg.
Bus bar er et nyt kredsløb udviklet af USA, kaldet "Bus-Way-System", som bruger kobber eller aluminium som leder, understøttet af en ikke-aktiveret
Det er en ny type leder dannet ved at bruge kobber eller aluminium som leder, understøtte den med en ikke-legeret isolering og derefter installere den i en metalkanal.Det blev faktisk brugt i Japan i 1954, og siden da er der blevet udviklet bus-wire trug.I dag er det blevet en uundværlig ledningsmetode til elektrisk udstyr og strømsystemer i højhuse og fabrikker.
På grund af behovet for elektrisk strøm i bygninger, fabrikker og andre bygninger, og tendensen til, at dette behov stiger år for år, er brugen af ​​den originale kredsløbsledningsmetode, dvs. gennem rørmetoden, konstruktion
Men hvis der anvendes buskanaler, kan formålet meget nemt opnås, og bygningen kan også gøres smukkere.
Samleskinnen kan bruges til at gøre bygningen mere æstetisk.
Økonomisk set er buskanaler i sig selv dyrere end kabler, men brug af buskanaler kan gøre konstruktionsomkostningerne meget billigere sammenlignet med diverse tilbehør til ledninger og hele elsystemet (se skitse), især ved stor strømkapacitet.


Indlægstid: Mar-12-2022