nybjtp

Tilslutning af lavspændingsskabe i fordelingsrum

I designinstituttets elektriske designtegninger er det almindeligt at se udformningen af ​​lavspændingsskabe og lavspændingsskabe med buskanaler som kontaktbus (brobus).

Dette skyldes, at lavspændingsskabe i lavspændingsfordelingsrummet på grund af pladsmangel skal placeres i dobbeltrækker eller endda tre rækker med layout.På dette tidspunkt for at "kommunikere" mellem rækker af skabe og rækker af skabe af den nuværende, skal bruge en stor strøm, høj beskyttelse, smuk og kompakt "kontakt" udstyr, og egenskaberne af busway kan opfylde disse krav.

Tilslutning af lavspændingsskabe i fordelingsrum (1)

Disse buskanaler er visualiseret som "kontaktbus" eller "brobus", og et sådant buskanalsystem består normalt af følgende dele: ① buskanal ② stik ③ monteringsbeslag ④ startboks ⑤ overgang kobberrække.

Tilslutning af lavspændingsskabe i fordelingsrum (1)
Tilslutning af lavspændingsskabe i fordelingsrum (2)

Måling og konstruktion af buskanaler i strømfordelingsrum har deres særlige karakteristika.

1. behovet for distributionsrumstransformatorer og lavspændingsskabsposition på forhånd: fordi design, fremstilling og installation af buskanalstørrelseskravene er meget præcise, så skal de installeres forud for distributionsrumstransformatoren og lavspændingsskabet kan måles.2. Kravene til distributionsrummets konstruktionscyklus er høje: efter transformeren, lavspændingsskabskonstruktionen er afsluttet, bestemmer buskanalen direkte den samlede buskanalmåling, og konstruktionen har sine særlige karakteristika.

2. Højt krav til konstruktionscyklus for distributionsrum: efter at konstruktionen af ​​transformer og lavspændingsskab i distributionsrum er afsluttet, bestemmer tidspunktet for buskanalen på plads direkte tidspunktet for færdiggørelsen af ​​det samlede projekt, som kræver den korteste tid at sætte buskanalen på plads.

Som en professionel samleskinneproducent med stor erfaring inden for projektdesign, fremstilling og installation, vil Sunshine Electric analysere dit projekt i dybden, planlægge fremad og eskortere dit projekt til færdiggørelse på kortest mulig tid.


Posttid: Jan-02-2024